Chandima Yoga
Chandima Yoga
 
logo Chandima Yoga

Welkom bij Chandima Yoga

 

Even tijd voor jezelf… Je batterij weer opladen...

Een moment van rust, afstand van je gedachten…

Ontspanning en ruimte ervaren, zodat alles weer kan stromen…

Verbinding maken met wie jij in werkelijkheid bent…

 

Hoe fijn zou dat zijn?

Kom het ervaren bij Chandima Yoga. Yoga betekent verbinden, verenigen, in evenwicht brengen. Yoga zorgt voor balans tussen lichaam en geest. De houdingen, ademhalings-, aandachts- en ontspanningsoefeningen helpen om tot rust te komen, fysiek en mentaal. Je leert om steeds meer in het moment te leven, in plaats van in het verleden of de toekomst. Ook zorgt yoga voor meer kracht en flexibiliteit, zowel lichamelijk als geestelijk. Het verbetert je houding en zorgt voor meer bewustzijn. De ademhaling wordt dieper, waardoor meer ruimte en ontspanning ontstaat.

Daarnaast heeft yoga nog veel meer moois te bieden. Wanneer er meer ontspanning is in lichaam en geest, kan de energie beter stromen. Hierdoor voel je je meer energiek. En wanneer er meer rust en ruimte in het systeem is, wordt het mogelijk om meer bij je gevoel te komen, te voelen wat er werkelijk in jou speelt. Hierdoor zul je steeds meer verdieping ervaren en in je eigen kracht komen, zodat je steeds meer vanuit jouw hart kunt leven. Hoe mooi is dat!

 

Wil jij zelf ervaren wat yoga voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op, en wie weet zien we elkaar snel!

 

Yoga in de natuur!

Yogales in het Panbos Katwijk

Yoga en natuur… Wat een heerlijke combinatie! 🧘‍♀️🌳

Tijdens de zomer hebben we geregeld een yogales in het bos gedaan. Maar gelukkig kunnen we ook na de zomer nog genieten van de natuur. Ook in de herfst en winter is het heerlijk om yoga te beleven in de buitenlucht. Daarom organiseert Chandima Yoga tijdens deze prachtige seizoenen regelmatig yogawandelingen. Hierbij wandelen we mindful door het bos en doen we tussentijds (staande) yogahoudingen. Een fijne manier om te verbinden met de natuur en met jezelf.

Wil jij hier ook een keer bij zijn? Laat het mij dan weten, dan hou ik je op de hoogte wanneer er weer een wandeling is. Je kunt natuurlijk ook de website en Facebook in de gaten houden voor updates.