Chandima Yoga
Chandima Yoga
 
logo Chandima Yoga

Welkom bij Chandima Yoga

 

Even tijd voor jezelf… Je batterij weer opladen...

Een moment van rust, afstand van je gedachten…

Ontspanning en ruimte ervaren, zodat alles weer kan stromen…

Verbinding maken met wie jij in werkelijkheid bent…

 

Hoe fijn zou dat zijn?

Kom het ervaren bij Chandima Yoga. Yoga betekent verbinden, verenigen, in evenwicht brengen. Yoga zorgt voor balans tussen lichaam en geest. De houdingen, ademhalings-, aandachts- en ontspanningsoefeningen helpen om tot rust te komen, fysiek en mentaal. Je leert om steeds meer in het moment te leven, in plaats van in het verleden of de toekomst. Ook zorgt yoga voor meer kracht en flexibiliteit, zowel lichamelijk als geestelijk. Het verbetert je houding en zorgt voor meer bewustzijn. De ademhaling wordt dieper, waardoor meer ruimte en ontspanning ontstaat.

Daarnaast heeft yoga nog veel meer moois te bieden. Wanneer er meer ontspanning is in lichaam en geest, kan de energie beter stromen. Hierdoor voel je je meer energiek. En wanneer er meer rust en ruimte in het systeem is, wordt het mogelijk om meer bij je gevoel te komen, te voelen wat er werkelijk in jou speelt. Hierdoor zul je steeds meer verdieping ervaren en in je eigen kracht komen, zodat je steeds meer vanuit jouw hart kunt leven. Hoe mooi is dat!

 

Wil jij zelf ervaren wat yoga voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op, en wie weet zien we elkaar snel!

 

Yoga in de natuur!

Yogales in het Panbos Katwijk

Yoga en natuur… Wat een heerlijke combinatie! 🧘‍♀️🌳

Uitzicht op de bomen, het geluid van de vogels, de geur van het bos, de wind en de zon op je huid… Hoe fijn is het om je op deze manier te verbinden met de natuur! Een yogales in de buitenlucht is een hele andere ervaring dan een yogales in de zaal. Daarom organiseert Chandima Yoga tijdens de zomer regelmatig yogalessen in het Panbos in Katwijk.

Wil jij hier ook een keer bij zijn? Laat het mij dan weten, dan hou ik je op de hoogte wanneer er weer een yogales in het bos is. Je kunt natuurlijk ook de website en Facebook in de gaten houden voor updates.