Chandima Yoga
Chandima Yoga
 
logo Chandima Yoga

Welkom bij Chandima Yoga

 

Even tijd voor jezelf… Je batterij weer opladen...

Een moment van rust, afstand van je gedachten…

Ontspanning en ruimte ervaren, zodat alles weer kan stromen…

Verbinding maken met wie jij in werkelijkheid bent…

 

Hoe fijn zou dat zijn?

Kom het ervaren bij Chandima Yoga. Yoga betekent verbinden, verenigen, in evenwicht brengen. Yoga zorgt voor balans tussen lichaam en geest. De houdingen, ademhalings-, aandachts- en ontspanningsoefeningen helpen om tot rust te komen, fysiek en mentaal. Je leert om steeds meer in het moment te leven, in plaats van in het verleden of de toekomst. Ook zorgt yoga voor meer kracht en flexibiliteit, zowel lichamelijk als geestelijk. Het verbetert je houding en zorgt voor meer bewustzijn. De ademhaling wordt dieper, waardoor meer ruimte en ontspanning ontstaat.

Daarnaast heeft yoga nog veel meer moois te bieden. Wanneer er meer ontspanning is in lichaam en geest, kan de energie beter stromen. Hierdoor voel je je meer energiek. En wanneer er meer rust en ruimte in het systeem is, wordt het mogelijk om meer bij je gevoel te komen, te voelen wat er werkelijk in jou speelt. Hierdoor zul je steeds meer verdieping ervaren en in je eigen kracht komen, zodat je steeds meer vanuit jouw hart kunt leven. Hoe mooi is dat!

 

Wil jij zelf ervaren wat yoga voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op, en wie weet zien we elkaar snel!

 
 

Wat zeggen anderen over Chandima Yoga?

Als je op zoek bent naar een vast moment voor rust, ontspanning, verdieping en verbinding in je week, dan zijn yogalessen bij Chandima Yoga écht een aanrader. In verbinding komen met je lichaam, diepe ontspanning en rust ervaren, maar ook werken aan mijn flexibiliteit en de energie weer laten stromen. Het leuke aan de lessen bij Rosanne vind ik de ruimte voor theoretische verdieping voor wie dat interessant vindt, en de koppeling die we maken naar het dagelijks leven. 
Ellina
Rosanne geeft de lessen inhoud door er een thema aan te koppelen en er toelichting bij te geven, waardoor de lessen veel meer impact hebben, zowel tijdens de les als in het dagelijks leven. Door haar lessen heb ik een groei ervaren in de verbinding met mijzelf, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Daarnaast is ze een hele leuke, fijne en empathische yoga teacher die een prettige, ongedwongen en vertrouwde sfeer in de ruimte creëert. Ik kan haar lessen erg aanbevelen!
Léonie
Toen ik een periode behoorlijk last had van mijn lijf, heb ik een paar maanden privé les gehad van Rosanne. Het was heel fijn. Haar rustige stem maakte dat ik de ontspanning die mijn lijf vroeg ook toe kon laten. De vele tips die ik kreeg gebruik ik nog vaak.
Coby
Rosanne is al enkele jaren bij Adamas werkzaam als één van de yogadocenten. De gasten die bij Adamas deelnemen aan een activiteit zijn geraakt door kanker, Rosanne heeft de kennis en kunde om deze mensen weer in hun eigen kracht te laten komen staan aan de hand van mooie ontspannen oefeningen. Zij heeft oprechte aandacht voor de gast. De gasten nemen graag deel aan haar yogalessen.
Aletta van Vliet, coördinator bij Adamas Centrum
De lessen van Rosanne ervaar ik als enorm ontspannend. De lessen zijn fijn opgebouwd, er is goede begeleiding bij elke houding met de rustgevende stem van Rosanne, waardoor de houding voor ieder op welk niveau uit te voeren is. Ze houdt de focus op de ademhaling zodat je in de ontspanning blijft en de les eindigt met stilte in jezelf.
Ria
Sinds 1,5 jaar heb ik wekelijks een yogales van Rosanne. Ondanks m'n partiële dwarslaesie kan ik bijna alle oefeningen goed meedoen. Alle spiergroepen komen tijdens de fijne lessen aan bod; het brengt mij soepelheid, een betere balans en krachtige benen naast een ontspannen lichaam en mind.
Ingrid, 67
Ik kijk echt uit naar de yoga op maandagochtend. Ik kom vaak gestresst binnen en na een uurtje kan ik er weer helemaal tegenaan. Alle spanning verdwijnt in mijn yogamatje. Rosanne heeft een hele fijne rustgevende stem, geeft supergoede aanwijzingen en houdt goed rekening met iedereen. Ik heb vaker yoga gedaan, ook thuis maar bij Rosanne is het het fijnst.
Rianne
Rosanne is voor mij een yoga docent pur sang. Hoe je ook de les binnen komt, gestresst of moe, je krijgt als het ware een reset en loopt altijd op dezelfde manier de les uit, ontspannen en zin in wat er gaat komen.
Marlis