Chandima Yoga
Chandima Yoga

Gastenboek

Wil jij jouw ervaring met Chandima Yoga delen? Vul gerust het gastenboek in!

Reactieformulier

henk

Reageer

henk30-04-2024 15:43

Toen ik een periode behoorlijk last had van mijn lijf, heb ik een paar maanden privé les gehad van Rosanne. Het was heel fijn. Haar rustige stem maakte dat ik de ontspanning die mijn lijf vroeg ook toe kon laten. De vele tips die ik kreeg gebruik ik nog vaak.

Reageer

Coby Rusman21-10-2023 12:08

Hi Rosanne,

Wat was het heerlijk vandaag in panbos.
De yoga les in de natuur tussen de bomen, was inspirerend en mooie mix van inspanning en ontspanning.
Helemaal zen thuis gekomen!
Bedankt 🙏
en voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Veel liefs en fijn weekend toegewenst ☀️🙏

Reageer

Petra Barnhoorn06-08-2022 14:38

Ik volg al langere tijd de yogalessen bij Chandima Yoga en hoewel ik al vele yogalessen gevolgd heb in het verleden, ervaar ik bij deze lessen echt een verandering en groei! Rosanne geeft de lessen inhoud door er een thema aan te koppelen en er toelichting bij te geven, waardoor de lessen veel meer impact hebben, zowel tijdens de les als in het dagelijks leven. Door haar lessen heb ik een groei ervaren in de verbinding met mijzelf, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Daarnaast is ze een hele leuke, fijne en empathische yoga teacher die een prettige, ongedwongen en vertrouwde sfeer in de ruimte creëert. Ik kan haar lessen erg aanbevelen!

Reageer

Léonie30-06-2022 19:09

Als je op zoek bent naar een vast moment voor rust, ontspanning, verdieping en verbinding in je week, dan zijn yogalessen bij Chandima Yoga écht een aanrader. Ik volg sinds 1,5 maand yogalessen bij Rosanne en verheug mij iedere vrijdag op de les. In verbinding komen met je lichaam, diepe ontspanning en rust ervaren, maar ook werken aan mijn flexibiliteit en de energie weer laten stromen. Het leuke aan de lessen bij Rosanne vind ik de ruimte voor theoretische verdieping voor wie dat interessant vindt, en de koppeling die we maken naar het dagelijks leven. Het feit dat er altijd ruimte is voor verbinding en het delen van ervaringen maakt de lessen extra fijn.

Reageer

Ellina14-04-2022 21:33

Reactieformulier

Reactieformulier