Chandima Yoga
Chandima Yoga
 
yogadocente Rosanne Sprengers-Scholten

Over yogadocente Rosanne

Mijn naam is Rosanne Sprengers-Scholten, docente bij Chandima Yoga. Mijn yogareis is ongeveer 11 jaar geleden begonnen, vanuit de wens om wat meer rust en ontspanning in mijn hoofd en lijf te ervaren. Maar het heeft me uiteindelijk zoveel meer gebracht!

Na enkele jaren zelf yogalessen gevolgd te hebben bij Deva Deva (toen nog gevestigd in Lisse), ontstond de wens om mij verder te verdiepen in yoga en meditatie. Toen de 3-jarige yogadocentenopleiding van Deva Deva op mijn pad kwam, aarzelde ik dan ook geen moment. Er volgden 3 hele inspirerende, leerzame jaren, waarin ik mij met heel veel plezier verdiept heb in de beoefening en studie van yoga. Hier werd mij nu pas echt duidelijk hoe waardevol yoga kan zijn en hoe het kan helpen in het dagelijks leven. Yoga is voor mij niet een uurtje op de mat zitten en daarna op de automatische piloot verdergaan. Yoga is ontzettend toepasbaar in de praktijk. Nu kijk ik terug op deze periode als een heel leerzame tijd waarin ik mezelf goed heb leren kennen en heb geleerd om te luisteren naar wat ik nodig heb, zodat ik steeds meer vanuit mijn hart kan leven en in mijn kracht kom te staan.

Vanuit mijn kennis en ervaring is het mijn passie om ook jou yoga te laten ervaren, te ontdekken hoe yoga voor jou werkt. 

Spreekt dit jou aan? Neem dan contact met mij op en wie weet zien we elkaar snel!

 
 

De naam Chandima

Mijn oorsprong ligt in Sri Lanka. Chandima is de naam die ik daar gekregen heb, en die nog altijd mijn tweede naam is. Ik merk dat yoga, van oorsprong een levenswijze uit India, voor veel mensen hier in het westen, een krachtige manier is om in balans te komen. Voor mij staat de naam Chandima symbool voor deze brug tussen het Oosten en het Westen. Ik hoop dan ook dat ik in het welzijn van mensen kan bijdragen, hier in het Westen, met mijn Oosterse roots.

 

vrouw in yogahouding