Chandima Yoga
Chandima Yoga
 

Individuele sessies

Chandima Yoga biedt verschillende individuele sessies: individuele yogales en energetische behandelingen.

 
kaarsen

Waarom individuele yogales?

Er zijn verschillende redenen om voor een individuele yogales te kiezen. Zo kan er gericht rekening gehouden worden met jouw wensen. Wil je meer rust en ontspanning? Of juist meer energie? Het is ook mogelijk dat je wat meer verdieping wenst en wilt leren hoe je yoga in het dagelijks leven kunt toepassen. Misschien heb jij nog wel een hele andere wens. Laat het mij gerust weten, dan kijken we samen wat er mogelijk is. Verder kan er, meer dan tijdens een groepsles, gericht rekening gehouden worden met eventuele fysieke beperkingen. Of misschien vind je yoga in een groep gewoonweg niet zo prettig. Vooral als je pas begint met yoga kan een groepsles best wel een drempel zijn. Een ander voordeel is dat er onverdeelde aandacht is voor jou, tijdens jouw moment voor jezelf. Daarnaast zijn er ook praktische voordelen ten opzichte van een groepsles: er is meer flexibiliteit qua planning. Je zit niet aan een bepaald lesuur vast; in overleg kunnen dagen en tijden afgestemd worden. In overleg kan de les ook eventueel bij jou thuis plaatsvinden.

 

Energetische behandeling

Als je een moment van ontspanning wilt en weer meer in verbinding met jezelf wilt komen, is het ook mogelijk om te kiezen voor een energetische behandeling. Jij hoeft hiervoor zelf niks te doen, je hoeft alleen maar te liggen op de behandeltafel en je ogen te sluiten. Ik help jou om jouw energie weer beter te laten stromen en blokkades weg te halen waar dat op dat moment nodig is. Je voelt je daarna weer ontspannen en opgeladen. Vaak ervaren mensen daarna weer meer ‘uit het hoofd’ en ‘in hun lijf’ te zijn, wat meer rust geeft. Wil je hier graag meer over weten? Neem gerust contact met mij op.

 

Locatie & tijd

De individuele sessies vinden in principe plaats bij docente Rosanne thuis.

Adres:
Gladiolenstraat 28
2161 KN Lisse

Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kan in overleg de yogales bij jou thuis plaatsvinden (in de plaatsen Lisse, Hillegom en Sassenheim). Ik neem dan materialen (matjes, kussentjes) mee. (N.B. Dit geldt niet voor energetische behandelingen; deze vinden uitsluitend plaats bij Rosanne thuis.)

Het tijdstip vindt plaats in overleg.
Beschikbare tijdstippen:
Dinsdag, donderdag en vrijdag overdag.

Wil je graag een indivduele sessie? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Kosten

Individuele sessie van 1 uur (yogales of energetische behandeling): €40,-
Individuele yogales van 45 minuten: €30,-

5-rittenkaart (6 maanden geldig, te gebruiken voor energetische behandeling en/of yogales van 1 uur): €175,-