Chandima Yoga
Chandima Yoga
 

Individuele sessies

Chandima Yoga biedt verschillende individuele sessies: individuele yogales en energetische behandelingen.

 
Individuele yogales

Waarom individuele yogales?

Er zijn verschillende redenen om voor een individuele yogales te kiezen. Zo kan er gericht rekening gehouden worden met jouw wensen. Wil je meer rust en ontspanning? Of juist meer energie? Het is ook mogelijk dat je wat meer verdieping wenst en wilt leren hoe je yoga in het dagelijks leven kunt toepassen. Misschien heb jij nog wel een hele andere wens. Laat het mij gerust weten, dan kijken we samen wat er mogelijk is. Verder kan er, meer dan tijdens een groepsles, gericht rekening gehouden worden met eventuele fysieke beperkingen. Of misschien vind je yoga in een groep gewoonweg niet zo prettig. Vooral als je pas begint met yoga kan een groepsles best wel een drempel zijn. Een ander voordeel is dat er onverdeelde aandacht is voor jou, tijdens jouw moment voor jezelf. Daarnaast zijn er ook praktische voordelen ten opzichte van een groepsles: er is meer flexibiliteit qua planning. Je zit niet aan een bepaald lesuur vast; in overleg kunnen dagen en tijden afgestemd worden. In overleg kan de les ook eventueel bij jou thuis plaatsvinden.

 
Energetische behandeling

Energetische behandeling

Als je een moment van ontspanning wilt en weer meer in verbinding met jezelf wilt komen, is het ook mogelijk om te kiezen voor een energetische behandeling. Jij hoeft hiervoor zelf niets te doen, je hoeft alleen maar te liggen op de behandeltafel en je ogen te sluiten. Ik help jou om jouw energie weer beter te laten stromen en blokkades weg te halen waar dat op dat moment nodig is. Het kan hierbij gebeuren dat er (oude) emoties loskomen die losgelaten mogen worden. Je voelt je daarna weer ontspannen en opgeladen. Vaak ervaren mensen daarna weer meer ‘uit het hoofd’ en ‘in hun lijf’ te zijn, wat meer rust en innerlijke verbinding geeft. Wil je hier graag meer over weten? Neem gerust contact met mij op.

 
"Toen ik een periode behoorlijk last had van mijn lijf, heb ik een paar maanden privé les gehad van Rosanne. Het was heel fijn. Haar rustige stem maakte dat ik de ontspanning die mijn lijf vroeg ook toe kon laten. De vele tips die ik kreeg gebruik ik nog vaak."
Coby
"Met regelmaat zat ik in mijn hoofd met onrust en pieker gedachtes. Ik ben nu een aantal keer voor een energetische behandeling geweest bij Rosanne en merk heel veel verschil. Ik heb meer contact met mijn lijf en ik ervaar meer rust in mijn hoofd. Tijdens een van de behandelingen heeft ze zelfs spanning uit mijn lijf kunnen weg nemen. Ik voel me na elke behandeling een stuk lichter en meer in contact met mijzelf. Ik ben Rosanne ontzettend dankbaar."
Daisy
 

 

 

Locatie & tijd

De individuele sessies vinden in principe plaats bij docente Rosanne thuis.

Adres:
Gladiolenstraat 28
2161 KN Lisse

Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kan in overleg de yogales bij jou thuis plaatsvinden (in de plaatsen Lisse, Hillegom en Sassenheim). Ik neem dan materialen (matjes, kussentjes) mee. (N.B. Dit geldt niet voor energetische behandelingen; deze vinden uitsluitend plaats bij Rosanne thuis.)

Het tijdstip vindt plaats in overleg.
Beschikbare tijdstippen:
Dinsdag, donderdag en vrijdag overdag.

Wil je graag een indivduele sessie? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Kosten

Individuele sessie van 1 uur (yogales of energetische behandeling): €40,-
Individuele yogales van 45 minuten: €30,-

5-rittenkaart (6 maanden geldig, te gebruiken voor energetische behandeling en/of yogales van 1 uur): €175,- 

Betaling vindt plaats door middel van een betaalverzoek.