Chandima Yoga
Chandima Yoga
 
kaarsen

Waarom individuele sessies?

Er zijn verschillende redenen om voor een individuele sessie te kiezen. Zo kan er gericht rekening gehouden worden met jouw wensen. Wil je meer rust? Of juist meer energie? Het is ook mogelijk dat je wat meer verdieping wenst. De yogafilosofie bevat vele principes die ook in onze moderne tijd (of misschien juist wel in deze tijd) goed van pas komen om in ons dagelijks leven meer verdieping te vinden. Samen kunnen we kijken welke principes jou verder kunnen helpen in jouw proces en hoe jij dit in jouw dagelijks leven kunt integreren. Misschien heb jij nog wel een hele andere wens. Laat het mij gerust weten, dan kijken we samen wat er mogelijk is. Verder kan er, meer dan tijdens een groepsles, gericht rekening gehouden worden met eventuele fysieke beperkingen. Een ander voordeel is dat er onverdeelde aandacht is voor jou, tijdens jouw moment voor jezelf.

Misschien vind je yoga in een groep gewoonweg niet zo prettig. Vooral als je pas begint met yoga kan een groepsles best wel een drempel zijn. Daarnaast zijn er ook praktische voordelen ten opzichte van een groepsles: er is meer flexibiliteit qua planning. Je zit niet aan een bepaald lesuur vast; in overleg kunnen dagen en tijden afgestemd worden. In overleg kan de les ook eventueel bij jou thuis plaatsvinden.

 

Energetische behandeling

Daarnaast is tijdens een individuele sessie energetische behandeling mogelijk. Hierbij help ik jou om jouw energie weer beter te laten stromen. Je voelt je daarna weer ontspannen en opgeladen. Een combinatie van yoga en energetische behandeling is ook mogelijk. Wil je hier graag meer over weten? Neem gerust contact met mij op.

 

Locatie & tijd

Vanaf januari 2024 vinden de individuele lessen in principe plaats bij docente Rosanne thuis.

Adres:
Gladiolenstraat 28
2161 KN Lisse

Mocht dit niet mogelijk zijn, of mocht je vóór januari 2024 graag individuele yogales willen, dan kan in overleg de les bij jou thuis plaatsvinden (in de plaatsen Lisse, Hillegom en Sassenheim). Ik neem dan materialen (matjes, kussentjes) mee. 

Het tijdstip voor een individuele yogales vindt plaats in overleg.
Beschikbare tijdstippen:
Dinsdag, donderdag en vrijdag overdag.

Wil je graag indivduele les? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Kosten

Prijs per les: €40,- voor 1 lesuur
5-rittenkaart (3 maanden geldig): €175,-